nr 1
The New York Times On The Web Click Here
redaktion Mikael Ericsson e-mail ericsson@trumtrum.se pressgrannar www.trumtrum.se
   Verklighetsförlust
Poesi av Ockie Nidsjö
40 kr + porto


Efter åtta års väntan ligger äntligen uppföljaren till 1993 års Debut på bokhandelsdiskarna. Den nya boken heter Verklighetsförlust och utspelar sig på ett tåg mellan Göteborg och Stockholm. Enligt obekräftade uppgifter lär boken innehålla femton illustrerade dikter samt en novell.
Boken ges ut på trumtrum förlag.

Read all about it!
Ockies ordflöden tog hem finalen


Debut
Teckningar och Poesi av Ockie Nidsjö
40 kr + porto

Jag såg tydligt hur hennes hand strök över tidningssidan där det stod: Vi är många som tycker om god mat och vi är lika många som tillagar maten på traditionellt sätt.Press

   

Sensationellt Motstånd

REPORTAGE FRÅN INSPELNINGEN!PROVLYSSNA!

Medan tiderna rullar på och allt väsentligt som vanligt inträffar långt ifrån basuner och trumpetfanfarer, dyker här upp ett gyllene tillfälle att stifta bekantskap.

Det är tjugo år sedan dom första inspelningarna med plinket från cykelekrar, saxofon och fiskmåsbajs såg dagens ljus i ett övergivet stenbrott. Via diverse ljudinspelningar, experiment och installationer, gjorda utan något som helst syfte, har produkterna förädlats från dynga till diamant (och tillbaka igen, beroende på vilken estetisk sekt man tillhör).

I grunden är båda målare, satta att förgylla ett samhälle som inte vet vad förgyllning är. Uppmuntrade av dessa sakernas tillstånd, har man utvidgat sin verksamhet.

De senaste tio åren har Nidsjö förutom att måla och lära andra att måla, alltså även skrivit poesi vilket bl.a lett till en SM-titel i Poetry Slam 2000. Ericsson har genom TV- radio- , film- och musikproduktion varit hjärnan bakom "für alle"-projektet. I övrigt bl.a "Laholms Ljudpark".


Skivan finns att köpa genom:

Bakhåll

Printers & publishers
Box 1114 - 221 04 Lund
ordefax: 046-126182
e-post: order@bakhall.com
web: www.bakhall.com


eller

TRUMTRUM
ericsson@trumtrum.se


100 kronor ink. frakt


INFORMATION